rabattroje

I sjette runde af La Liga fejede Barcelona Elche med 3-0 og steg til toppen af ​​stillingen med en rekord på 5 sejre og 1 uafgjort med 16 point. Han er den første spiller i Barcelona-holdets historie, der har scoret to gange i tre kampe efter en alder af 34 år.
Tidligere i Champions League-gruppespillet havde Barcelona en fordel, men tabte til Baye 0-2, så Barcelona holdt vejret denne gang. I denne kamp spiller Barcelona på hjemmebane. Antallet af tilskuere på Camp Nou var så højt som 85.073. Holdets styrke og rekord er blevet ved med at blive bedre og har gradvist vundet tillid og støtte fra fansene. I denne kampagne blev Elches Verdu udvist med et rødt kort, Lewandowski scorede to gange, og Depay scorede også, værdig til den FC Barcelona trøje/fodboldtrøje, han havde på, og bidrog til Barcelonas hjemmesejr.
Mange neutrale fans og Baye-fans er ikke optimistiske med hensyn til Lewandowskis udsigter i Barcelona, ​​​​de føler, at det var en fejl for ham at opgive Baye München trøje/fodboldtrøje. Men Lewandowski har med sine præstationer vist, at alder kun er et tal, og at han forbliver en topangriber, så længe han er tilbage i form. Barcelona har ikke haft en særlig pålidelig centerforward i så mange år. Nu er Lewandowski stærk nok i den tidlige kamp og ser frem til hans næste præstation.

rabattroje...
ما را در سایت rabattroje دنبال می کنید

برچسب : FC Barcelona trøje,fodboldtrøje,Bayern München trøje,fodboldtrøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 110 تاريخ : يکشنبه 27 شهريور 1401 ساعت: 22:34

I anden runde af Champions Leagues gruppespil besejrede Baye Barcelona 2-0 på hjemmebane. Ifølge statistikker blev Baye det første hold til at vinde 5 sejre i træk mod Barcelona i Champions League.
I sommer betalte Barcelona en høj pris for at grave Lewandowski fra Baye, og Lewandowski fik også med succes FC Barcelona fodboldtrøjer på. Verdensfodboldspillerens ankomst bragte dog ikke held til Barcelona. Selvom Lewandowski i øjeblikket er topscorer i La Liga med 6 mål, formåede han ikke at gribe muligheden for at score i ansigtet på sin gamle klub Baye.
Bayes forsvar viste en hidtil uset hårdhed i denne kamp. I anden halvleg, med mål fra Lucas Heandez og Sane, vandt Baye kampen. Fansene iført Billige Baye München fodboldtøj bø, De jublede også over Barcelonas nederlag. Jeg håber, at dette spil kan blive et vendepunkt. Jeg håber, at Bayes baglinje kan blive mere og mere stabil, og at frontlinjen kan komme tilbage til sin tilstand hurtigst muligt. Denne sæson er lige begyndt, og der venter stadig flere alvorlige tests. .

برچسب : Billige Bayern München fodboldtøj børn,FC Barcelona fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 95 تاريخ : جمعه 25 شهريور 1401 ساعت: 20:52

2022/23 UEFA Champions League Gruppe D Gruppe D Runde 1 - Tottenham Hotspur slog Marseille 2-0 hjemme. Efter kampens start spildte begge sider en masse gode offensive muligheder på banen, ingen af ​​sidee scorede. I anden halvleg begyndte den brasilianske angriber Richarlison, iført en Tottenham Hotspur trøje/fodboldtrøje, at spille, hvor han scorede sit første mål i sin Tottenham-karriere med et hovedstød og derefter igen inden for fem minutter. Hjalp Tottenham med at slå Marseille 2-0 og vandt Champions League!
Selvom Tottenham-ledelsen har opgraderet rækken i alle aspekter i denne sæson, betragtes de to Premier League-guldstøvler, Sun Xingmin og Kane, stadig af mange fans som holdets kee, og deres samarbejde betragtes også som Tottenhams angreb. dræber, men i denne kamp mod Marseille præsterede Sun Xingmin og Kane ikke godt. Mange fans iført Tottenham Hotspur fodboldtrøjer følte, at de spildte muligheder og følte sig ekstremt skuffede.
Selvom Tottenham vandt kampen denne gang, hvis de ønsker at gå længere i Champions League, skal Tottenhams hovedstyrke komme tilbage i form så hurtigt som muligt.

برچسب : Tottenham Hotspur trøje,fodboldtrøje,Tottenham Hotspur fodboldtrøjer, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 104 تاريخ : دوشنبه 21 شهريور 1401 ساعت: 19:05

Sjette runde af Premier League 2022-23 fortsætter, hvor Manchester City spiller mod Aston Villa på Villa Park. Ingen mål i første halvleg,  anden halvleg brød Haaland, iført en Manchester City fodboldtrøjer , dødvandet for Manchester City med assist fra De Bruyne. Haaland scorede 10 mål i 6 runder, hvilket gjorde Newcastle-stjeen uafgjort. Mick Quinns Premier League-scoringsrekord i de første seks runder er blevet den første spiller til at score flest mål i de fem store ligaer i denne sæson.
Villa slog dog tilbage flere gange i anden halvleg, og Leon Bailey fik udlignet. Selvom der var vidunderlige assists fra De Bruyne denne gang, var mange Manchester United-spillere ude af form og lavede mange fejl. Redningen fra målmand Martinez, der var iført en Aston Villa trøje, var også meget spændende.
Grunden til, at Manchester City ikke kunne vinde denne kampagne, er, at Guardiola har for mange ideer, og at spillee ikke er i god form. Til sidst stod Manchester City uafgjort 1-1 til Villa, og den to-spil lange sejrsrække sluttede. I øjeblikket er de 1 point efter Arsenal, som har en kamp mindre, og er nummer to i Premier League.

برچسب : Manchester City fodboldtrøjer,Aston Villa trøje, نویسنده : rabattroje rabattroje بازدید : 137 تاريخ : يکشنبه 20 شهريور 1401 ساعت: 13:50